Nya användare flödar in i Bitcoin; Kommer detta att katalysera sig över 10 000 dollar?


  • Senaste kommentarer från verkställande direktören för Binance tycks indikera att cryptocurrency-utbytet ser en enorm tillströmning av nya plattformsregistranter
  • Han noterar också att aktivitetsnivån för dessa registranter är mycket högre än den som för flera månader sedan
  • Detta kan vara ett tidigt tecken på en överhängande våg av nya detaljhandlare – samma som körde Bitcoin pris upp till högst 20 000 dollar i slutet av 2017
  • Ur ett tekniskt perspektiv finns det fortfarande ett betydande arbete som ska göras tills kryptan är redo att se en annan större rally

Bitcoin halvering har riktat en strålkastare mot benchmark cryptocurrency, med händelsen som samlar in omfattande täckning som har nått långt bortom bara kryptobranschen.

Nyheter om detta evenemang har kombinerats med omfattande rapportering om kommentarer gjorda av makroinvesteringslegenden Paul Tudor Jones angående BTC. I många investerares ögon har hans kommentarer legitimerat Bitcoin som ett investeringsmedel.

Det verkar som om traditionella investerare har tagit del av denna utveckling, eftersom Binance CEO nu noterar att ny registrantverksamhet växer mot sina högsta tider.

Binance ser nya registranter våg när Bitcoin Hype växer

Hype som härrör från den senaste halveringen och kommentarer från offentliga personer som Paul Tudor Jones verkar halvera kvantifierbara effekter på kryptomarknaden.

Changpeng Zhao – VD och grundare av Binance – förklarades under en ny chatt på branden vid Consensus: Distribuerade att hans utbyte har sett en massiv tillströmning av nya användare under senare tid.

”De nya användarregistreringarna växer väldigt aggressivt, som att komma nära [users] genererad [before] 2018, ”förklarade han.

Han tillägger vidare att aktivitetsnivåerna bland dessa nya användare också är höga – ett tecken på att antalet aktiva marknadsaktörer växer snabbt.

“Aktivitetsnivån är definitivt mycket högre än till och med för tre eller fyra månader sedan”, sade han.

Dessa kommentarer tycks tyder på att Bitcoin och den aggregerade kryptomarknaden kunde se ett tillströmning av nya användare som liknar det som sett före det paraboliska rallyet 2017.

Hur rimlig är ett massivt rally från ett tekniskt perspektiv?

Bulls har fortfarande sitt arbete klippt ut för dem om de vill driva en stor uppåtrörelse under veckorna och månaderna framöver.

Enligt en ny analys som erbjuds av en populär cryptocurrency-handlare vid namn Nik Patel, måste Bitcoin först återta sin position över 9 480 $ och vända denna nivå till stöd innan den kan klättra högre.

En förmåga att göra detta, konstaterar han, kan vara tillräckligt för att katalysera en uppåtrörelse som skickar den till sina årliga höjder till 10 550 dollar.

”Den första av dessa är en lång installation baserad på en återvinning av $ 9480 som stöd med ett mål för de högsta till $ 10,550. För en baisseartad installation skulle jag leta efter en omprövning och uppdelning från 9480 $ -nivån, förklarade han.

Bild med tillstånd av Nik Patel

Featured image from Unplash.Source link

- Advertisement -

Read More

Recent