Max Keizer: Det finns inget Crypto Altcoins gör det Bitcoin kommer inte att göra


Helt sedan toppen av marknaden för kryptotjur 2018 har Bitcoin varit front och centrum för de flesta investerare.

Bitcoin dominans – andelen av cryptocurrency marknaden som består av BTC – har fördubblats från 33% låga, medan en antal altcoin-projekt har dött ut på grund av finansieringsfrågor och brist på allmänintresse.

Ändå finns det fortfarande tusentals projekt kumulativt värda dussintals miljoner som lovar att vara “nästa BTC” eller något längs dessa linjer.

Men enligt Max Keizer, värd för “Keizer Report” om RT och en av de tidigaste Bitcoin-tjurarna, “dessa projekt har inget inre värde.

Bitcoin är fortfarande starkare än Altcoins

När han talade i en ny intervju med London Real fördubblade Keizer sin långvariga känsla att altcoins gav lite (om något) värde över Bitcoin.

Som svar på intervjuaren Brian Roses fråga om det finns någon cryptocurrency “komplementär till BTC”, sa Keizer nej.

Han förklarade att det finns “inget mynt där ute som kan göra något som Bitcoin inte redan gör eller kommer att kunna göra inom kort.” Bitcoin säkerhet, med en majoritet av hashkraften och majoriteten av kryptomarknadsandelen, gör det också till en bättre satsning än altcoins, tillade Keizer.

Det är ett vanligt känsla

Keizer är inte ensam om att pröva känslan att altcoins fortfarande blek i jämförelse med Bitcoin trots den tekniska utvecklingen och miljontals dollar i värde.

Kevin Rose, en av grundarna av den digitala mediasidan Digg och en generell partner på True Ventures, nyligen berättade TechCrunch följande:

”Problemet är att 99% av projekten där ute och många människor som står bakom dem bara är i detta för den rena ekonomiska vinsten. Och det finns mycket skräp där ute. Och det är olyckligt eftersom det verkligen drar ner de högkvalitativa projekten och det lerar utrymmet ganska mycket. “

Rose ledde Google Ventures investering i Ripple som ägde rum 2013.

Aktiehandlare / analytiker Steve Burns, som har en följd av mer än 200 000 på Twitter, återkallade denna känsla. Han sa att han tänker ”99,9% av altcoins kommer till $ 0 [… over a] köp och håll tidsramen, och tillägger att han tycker det för att “de har nollvärde.”

Det finns tekniska bevis som tyder på att Bitcoin också kommer att överträffa altcoins.

Per tidigare rapporter från Bitcoinist, Josh Olszewicz, en Brave New Coin kryptoanalytiker, observerad den 15 maj som Bitcoin’s dominansdiagram tryckte ett lärobok gyllene kors.

Ankomsten av det gyllene korset, föreslog analytikern, är ett tecken på att de som väntar på en “altcoin-säsong” kan väckt väckt.

Diagram från Josh Olszewicz (@CarpeNoctum på Twitter), en kryptoanalytiker på Brave New Coin. Diagrammet är av Bitcoin’s dominans som skriver ut en “gyllene kors” -formation.

Featured Image from Shutterstock

Source link

- Advertisement -

Read More

Recent