Jay Hao, VD för OKEx om det senaste samarbetet mellan hans företag och Paxful. – Bitcoinist.com


Vi är tillbaka igen för att följa upp OKEx senaste meddelande om sitt partnerskap med Paxful. Det verkar som en milstolpeutveckling för både företag som är marknadsledande inom sina respektive utrymmen. Det skulle vara bra om du kan svara på några frågor angående partnerskapet för att avlägsna vår nyfikenhet.


F: Vad var resonemanget bakom detta partnerskap mellan två jättar – OKEx och Paxful?

En av min de första målen, när jag blev VD för OKEx, var #FinanceAll. Vi vill driva antagandet av cryptocurrencies ytterligare till människor som inte är bankrättsliga eller underbetalda av den traditionella finansbranschen. Ett av sätten vi kan göra detta är genom strategiska partnerskap, det andra är ständigt att stärka vårt produkterbjudande och innovation.

Paxfuls värden och mål är mycket anpassade till vår och de har blivit den ledande peer-to-peer Bitcoin marknaden, eftersom vi är ett ledande cryptocurrency-utbyte. De har en mycket stark närvaro i många regioner som OKEx också vill driva eller öka medvetenheten. De har också en mycket robust infrastruktur för betalningsnätverk som gör det möjligt för människor att betala med mer än 300 olika lokala betalningsmetoder. Detta är särskilt viktigt i utvecklingsländer där människor kanske inte kan komma åt (eller inte vill använda) ett bankkonto för att köpa bitcoin.

Paxful kommer att fungera som en fantastisk gateway för ramper för OKEx och användare kommer att få exponering för samma sofistikerade teknik, säkerhet och handelsfunktioner som OKEx-användare, liksom konton med högt intresse för deras krypto och andra funktioner som C2C-utlåning. Vi hoppas att vi genom denna rörelse kommer att nå fler och fler människor och ombord på nästa våg enkelt till cryptocurrency, vilket gör att de kan förbättra sina liv och ekonomiska försörjning.

F: Hur kommer detta partnerskap att hjälpa användare på båda plattformarna?

De kan nu köpa bitcoin lokalt med vilken betalningsmetod som bäst passar dem, i vissa fall kan betalningsmetoden till och med vara det som säljaren anser vara acceptabel. Detta är så viktigt för att utveckla områden som saknar finansiell infrastruktur. I länder med hög inflation som Indien och Argentina kommer detta lätt att låta dem köpa bitcoin för att skydda sina besparingar från inflationen. De kommer också att ha tillgång för första gången till OKEx breda sortiment av produkter och tjänster, som är det mest varierande i branschen. Så det är en win-win för användare på båda plattformarna.

F: Hur bidrar detta partnerskap med Paxful till OKEx mål?

Partnerskapet ger omedelbart 100 miljoner användare tillgång till över 300 betalningsmetoder för att köpa bitcoin och också gå in i det bredare cryptosekosystemet där de kan lära sig om andra cryptocurrencies, handel, insats, spara och delta i kryptokonomin samt deras lokala ekonomier. Med tanke på situationen för närvarande är det särskilt relevant för människor att utbilda sig ekonomiskt och att veta att de har alternativ. Detta partnerskap är ytterligare ett steg framåt för oss att ombordställa fler människor till krypto och uppnå #FinanceAll. Vi fortsätter att skapa strategiska partnerskap som detta och partnerskapet med Ethereum för att bli en av de första valideringarna på Ethereum 2.0 Topaz testnet. Alla dessa drag hjälper till att bidra till våra mål.

F: Fanns det några utmaningar när vi kom till det här arrangemanget?

Det fanns tekniska hicka tillsammans med integrationen på båda sidor, tack vare professionella team och snabba vändningar har vi gjort det löst innan lanseringen.

F: Har OKEx och Paxful några planer på att gemensamt skapa något nytt?

Vi kommer att planera ytterligare i framtiden, särskilt för att få en bättre handels- och uttagserfaring för båda sidor av användarna.

F: Nu när du har skapat en allians med Paxful, vilken plattform tycker du att OKEx bör integreras med nästa?

Vi har många planer i rörledningen och kommer att fortsätta växa genom partnerskap, men också genom vår egen beslutsamhet att vara bäst, att fortsätta att innovera och locka fler handlare till rymden med vårt stora utbud av handelsprodukter och alternativ. Vi kan för närvarande inte kommentera framtida partnerskap men du kan vara säker på att vi kommer att fortsätta växa, samarbeta och gå samman med plattformar och företag som återspeglar våra mål.

F: Något annat du vill lägga till?

Ett annat stort område som fortfarande behöver mer arbete när det gäller massadoption är utbildning. Därför lägger OKEx också många resurser i vår OKEx Academy för att lära människor om kryptotillgångar, köpa och lagra dem, handel, etc. Vi erbjuder också ett Beacon-program den här månaden som är en masterclass- och mentorship-serie avsedd för deltagare i den europeiska regionen, som har drabbats hårt av pandemin, med många som lämnats arbetslösa. Genom detta hoppas vi att väcka intresse för människor, utbilda dem och kanske till och med starta deras nya karriärer inom krypto. Vi är mycket hausse om kryptos framtid och tror att vi kontinuerligt kan driva framåt och samarbeta ombord fler och fler människor till rymden.


Friskrivningsklausul: Informationen som presenteras här utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera. Uttalanden, åsikter och åsikter som uttrycks i den här artikeln är endast författarens / företagets och de representerar inte Bitcoinist. Vi rekommenderar våra läsare till DYOR innan de investerar i något cryptocurrency, blockchain-projekt eller ICO, särskilt de som garanterar vinst. Dessutom garanterar eller antyder inte Bitcoinist att de publicerade kryptokurserna eller projekten är lagliga på någon specifik läsares plats. Det är läsarens ansvar att känna till lagarna om cryptocururrency och ICOs i hans eller hennes land.
Source link

- Advertisement -

Read More

Recent