Ethereum Active Address Count träffar två år högt, men ETH är fortfarande björnaktigt


Ethereum s priset är mer än 80% lägre än hela tiden över $ 1400. Ändå har denna baisseartade prisutveckling i makroskala inte hindrat användare från att översvämma till nätverket.

Data tyder på att användningen av nätverket börjar nå de högsta nivåerna som ses vid toppen av 2018: s bubbla. ETH: s pris kommer dock inte att följa, säger analytiker.

Antal aktiva Ethereum-adresser Spikes

De senaste blockchain-uppgifterna visar att Ethereum-användare rycker undan den obeslutsamma prisåtgärden. Blockchain analytikfirma Santiment rapporterad den 29 juni att antalet adresser som interagerar med nätverket har nått två års höjder.

”Antalet dagliga adresser som interagerar med $ ETH har spikat under de senaste 24 timmarna till en tvåårig singeldag HÖG på 486 000 adresser! Förra gången Ethereums adressaktivitet var så hög var den 5 maj 2018, ”Santiment skrev med hänvisning till uppgifterna som ses nedan.

Antal dagliga aktiva adresser på Ethereum från blockchain-analysföretaget Santiment (@Santimentfeed på Twitter).

Den framstående ETH-förespråkaren Anthony Sassano delade data från ett annat företag i Santiments sektor, Glassnode, vilket tyder på samma sak.

Det verkar som om tillväxten i Ethereum-nätverket beror på decentraliserad finansiering (DeFi).

På grund av extremt höga avkastningar som erbjuds med ETH-baserade protokoll inom finansområdet har det varit många användare som vill utnyttja dessa trender.

Mynt relaterade till DeFi har också spikat, med analytiker Taha Zafar som delar att många altcoins på Ethereum har ökat hundratals procent de senaste veckorna.

Dessa trender troligen drar in användare från hela kryptoutrymmet som ser till att tjäna medan Bitcoin och ETH effektivt plattar.

ETH: s pris fortfarande björn

Trots denna tillväxt på kedjan är cryptocurrency påstås i en baisseartad stat.

En handlare delade nyligen diagrammet nedan och antydde att om Ethereum glider något lägre, det kan kasta till $ 120. Det skulle markera en korrigering på 55% från nuvarande priser.

En annan analytiker delade att ETH: s fyra timmars diagram är “tum bort” från att skriva ut en baisseartad trendsignal. Skulle detta äga rum kommer detta att vara den första instansen av detta som har hänt sedan 10 mars, bara några dagar före kraschen till 85 dollar.

Det finns även några grundläggande faktorer som kan hota cryptocurrency prisutsikter.

Som rapporterat av Bitcoinist, den senaste tiden i användningen av nätverket har uppfyllts med höga avgifter. Tidigare Messari-verkställande Qiao Wang, som också är en anmärkningsvärd kryptoanalytiker, sa att Ethereum skulle kunna “dethroneras” av en konkurrent:

”Så länge ETH 2.0 inte är fullständigt utrullad finns det en uppenbar möjlighet för en mycket skalbar blockchain att förtrycka Ethereum. Att betala 10 $ transaktionsavgift och vänta 15 sekunder på avveckling är bara dålig UX. ”

Featured Image from Shutterstock
Price tags: ethusd, ethbtc
Ethereum Active Address Count Hits 2-Year Highs, Yet ETH Is Still Bearish

Source link

- Advertisement -

Read More

Recent