En analytiker tror att Ethereum besöker $ 300 men inte alla är övertygade


Medan analytiker är obeslutsamma om vad som kommer nästa för Bitcoin, har det funnits ett växande känsla för att Ethereum är beredd att bryta ut högre. Detta beror till stor del på tillväxt inom decentraliserad finansiering, som vissa säger kommer att vara en katalysator för ETH: s tillväxt.

Inte alla är övertygade om att den översta Altcoin ser en sådan tillväxt dock, eftersom det finns ett sammanflöde av tecken som antyder att Ethereum är mer troligt att trenden är lägre än högre.

Inte alla är övertygade Ethereum är i en trend

Michaël van de Poppe, en cryptocurrencyanalytiker och heltidshandlare från Amsterdam Stock Exchange, säger att Ethereum är på väg att slå 300 dollar i augusti eller september.

han delad diagrammet nedan den 22 juni och skriver att “detta går riktigt bra, hittills.” Diagrammet visar att så länge ETH innehar regionen 225 $, är det grundat för att rally till den avgörande prispunkten på $ 300 när den trend som bildades vid mars lågheter fortsätter.

Ethereum-prisanalys av handlaren Michael Van De Poppe (@CryptoMichNL på Twitter). Diagram från TradingView.com

Optimismen har upprepats av John Todaro, en del av ledningsteamet vid BlockTown Capital. Investeraren sa att Ethereum kommer att “samla hårt” en gång DeFi-plattformar “träffar flyghastighet.”

Men inte alla är övertygade om Ethereum-tjurfallet.

Som rapporterat av Bitcoinist tidigare, konstaterade en handlare förra veckan att en avgörande avvikelse har bildats mellan ETH: s 12-timmarsdiagram och en momentindikator. Handlaren delade diagrammet nedan med en kommentar som hänvisar till den baisseartade skillnaden:

”Detta är exakt i linje med vad Renko berättar för mig med en solid avvikelse som redan låsts in för $ ETH. Trött.”

Ethereum

Bearish Ethereum “Renko” -ljusdiagram delat av cryptocurrency-handlaren Cold Blooded Shiller (@ColdBloodShill på Twitter). Diagram från TradingView.com

Även bearish är Ethereums trender på kedjan.

IntoTheBlock är rapportering att åtminstone två av cryptocryptos sju sju signaler, i pengar och stora transaktioner, för närvarande skriver ut “bearish” tecken. De kan föreslå att ETH i grund och bot prissätts.

I pengarna följer momentumet av förändringar i lönsamheten för innehavarna via kedjedata; stora transaktioner spårar fart i antalet $ 100 000 + ETH-transaktioner per dag.

Beroende på Bitcoin

Ethereums prisåtgärder är beroende av Bitcoin, eftersom den ledande cryptocurrency dikterar hur andra digitala tillgångar kommer att gå.

Och tyvärr för tjurar skriver BTC påstås skriva ut skyltar som den vill vända till nackdelen.

Som rapporterat av Bitcoinist tidigare, konstaterade en cryptocurrency-kartläggare och tekniker att Bitcoin skriver ut tre tydliga tecken på att det kommer att sjunka lägre från konsolideringen i flera veckor runt 9 000 dollar.

Tecken är följande:

  • BTC: s prisåtgärder under de senaste två månaderna har bildat en “rundad topp”, vilket är något som senast sågs vid februari-höjderna.
  • “Sälja volym> köpa volym.”
  • Bitcoin handlas under den lokala kontrollpunkten.

IntoTheBlock indikerar också att Bitcoin: s kedja i fråga är också skakig, vilket ytterligare bekräftar förväntningarna på en kryptokorrigering.

Featured Image from Shutterstock
Price tags: ethusd
Charts from TradingView.com
An Analyst Thinks Ethereum Visits $300 But Not Everyone Is Convinced

Source link

- Advertisement -

Read More

Recent