Den sista gången denna indikator kom, sjönk Bitcoin med 50%. Den är tillbaka


  • Bitcoin har visat några fortsatta tecken på svaghet idag på grund av dess oförmåga att få en tydlig uppåtgående fart
  • Det svävar nu inom den nedre regionen i sitt långvariga handelsområde och det är fortfarande oklart hur länge detta stöd kommer att pågå i
  • Dess lägre nedgång har lett till att den växer svagt ur ett tekniskt perspektiv
  • En avgörande indikator som har varit hausseartad under de senaste månaderna har bara vänt baiss
  • Detta är första gången detta har inträffat sedan strax innan cryptocurrency såg sin nedsmälning i mitten av mars som fick den att rulla från 8 000 USD-regionen till låga av 3 800 $

Bitcoin har sett nedbrytande teknisk styrka under de senaste dagarna och veckorna. Denna svaghet har uppstått som en följd av att den i hög grad svävar över dess lägre gränsvärde under de senaste dagarna.

Det har inte lyckats publicera något avgörande studs från denna region, trots att det kortvis skjuts under sitt stöd.

På kort sikt kommer det tveklöst att bli resultatet av dess reaktion på 9 000 dollar.

En indikator som bara vänt baisseartat tycks antyda att a minska under detta avgörande stöd är överhängande.

Förra gången denna indikator flippade från hausse till baisse var precis innan Bitcoin kraschade från över 8 000 $ till låga av 3 800 dollar i mars.

Bitcoin växer svagt som tekniska framtidsutsikter

I skrivande stund Bitcoin handlas marginellt ner till sitt nuvarande pris på 9 200 dollar. Detta är ungefär den nivå som den har handlat den senaste dagen.

Det verkar som om hur det trender nästa kommer att i hög grad korreleras med hur stark av en reaktion den publicerar till det tunga stöd som finns precis där det för närvarande handlas på.

En analytiker är det notera det ett baisseartade scenariot som han tittar på innebär att BTC testar 9 500 $ för att skriva ut en lägre höjd och sedan kastas ner i mitten av 8 000 $ -regionen.

“BTC LTF-uppdatering: Detta skulle vara det baisseartade scenariot som jag skulle titta på för att spela under den kommande dagen … troligtvis kunde vi se ytterligare ett nytt test på 9500 $ eftersom det skrivs ut ytterligare ett lägre högt … Att titta på detta diagram mycket noggrant,” sade han.

Image Courtesy of Cactus. Chart via TradingView.

Denna nyckelindikator stavar problem för vart BTC går nästa

Ända sedan Bitcoin började återhämta sig från början av mitten av mars, riktmärke cryptocurrency molnindikatorn har varit fast hausseartad – vilket hjälper den att upprätta en tydlig trend.

Oförmågan att bryta sig över $ 10 000 och den stora veckan i hård intervallbunden handel har orsakat denna indikator att vända bearish för första gången sedan innan den kraschade för några månader sedan.

En analytiker lägg fram ett diagram som visar denna trend och markerar den historiska betydelsen av en baisseartad molnflik.

Image Courtesy of Teddy. Chart via TradingView.

Såvida inte Bitcoin ökar högre och annullerar detta, kan juli visa sig vara en turbulent månad.

Featured image from Shutterstock.

Chart via TradingView.

Source link

- Advertisement -

Read More

Recent