Bitcoin är beredd att bekräfta en läroboksfaktor som förutspår en $ 4.000-breakout


Prisåtgärderna under de senaste dagarna har utan tvekan varit positiva för Bitcoin. Exempel på detta: cryptocurrency just den här veckan nådde en höjd av $ 10 100 $ och rymde förbi den viktiga $ 10.000 prispunkten för första gången på veckor.

Priserna har sedan dess konsoliderats cirka 9 700 $, med BTC som befinner sig fast mellan motstånden på $ 9 500 och 10 000 $.

Vissa har sagt att denna prisåtgärd tyder på Bitcoin bildar ett toppmönster, en mängd analytiker ser regionen $ 14.000 som ett potentiellt nästa stopp för denna tjurmarknad.

Bitcoin är på väg till $ 14 000

Som noteras av Bitcoin-kartisten Nunya Bizniz, handlar cryptocurrency för närvarande i en lärobok som faller breddkilen, som bryter upp 72% av tiden enligt tekniska studier.

Diagram från Bitcoin-kartisten Nunya Bizniz. Diagrammet visar en lärobok ”fallande bredd kil”, som ofta än inte går högre.

Det som är viktigt är att i morgon, om Bitcoin stänger veckljuset över $ 9 600, kommer det att bekräfta att det har brutit ut från läroboken. Klassisk teknisk analys levererar ett prismål på $ 14 000 om BTC skulle bryta ut.

Det är inte bara detta mönster som förutsäger Bitcoin är på god väg till 14 000 dollar.

Per tidigare rapporter från Bitcoinist, en framträdande investerare såg denna nivå som ett mål på kort sikt för den ledande kryptotillgången, men konstaterade att detta är något beroende på en clearing av $ 10 500-motståndet.

”Den sista barriären mellan oss och mitt 14 000 mål är denna 9,7k-10,5k-region. Om vi ​​bryter det nu kommer troligen 14k + snart efter. Om vi ​​avvisar det får vi ett sista dopp innan vi bryter det. Hursomhelst kommer 14k + imo, ”noterade han med hänvisning till diagrammet nedan.

Diagram från “Credible Crypto”, en topp kryptoanalytiker. Han kallade mycket av åtgärden för återhämtningspriser tidigt i år, tillsammans med kortvariga prognoser.

Det finns också makro Tailwinds för

En annan analytiker eller företag som förväntar sig 14 000 dollar är Fundstrat Global Advisors, ett New York-baserat marknadsanalysföretag som länge har haft ett kryptoskift. Finansnyheter outlet MarketWatch indikerade att företaget ser tillgången träffa 14 350 USD under de kommande 12 månaderna.

När det gäller varför de har denna förutsägelse, tyngde fast medgrundare och forskningschef Tom Lee in via en Twitter-kommentar genom att dela fyra “solida medvind”:

  • Bitcoin är den bäst presterande ”tillgångsklassen” 2020 och slår amerikanska statskassor och guld mitt i en global lågkonjunktur.
  • BTC var den bäst presterande tillgångsklassen 2019 och ökade med 92% medan den amerikanska aktiemarknaden ökade med cirka 20%.
  • Beräkningen av blockbelöningen, känd som en “halvering”, äger rum på tre dagar.
  • Paul Tudor Jones, en av världens största makroinvesterare, tillkännagav just att hans fond tar en andel i Bitcoin-futures. Jones tror cryptocurrency kommer att fungera som en häck mot inflation.
Photo by Jake Givens on Unsplash

Source link

- Advertisement -

Read More

Recent